Zoeken naar inkoop meubels

 
inkoop meubels
 
Inkoop van bijzondere meubels Vintage Vintage Art Design.
Wij zijn altijd op jacht naar unieke materialen, meubels of andere bijzondere spullen. Neem eens een kijkje op onze website en dan krijgt u een idee wat voor spullen wij verkopen. Als u spullen aan ons wil verkopen of doneren stuur ons dan een email met fotos naar info@vintageartdesign.com. Meer informatie over onze inkoop?
Vind inkoop in Huis en Inrichting op Marktplaats.nl.
Huisontruiming na overlijden, kleiner wonen, scheiding, emigratie, al dan niet in combinatie met inkoop van de inboedel indein deze een inkoopwaarde heeft ontruimt u zelf en heeft u meubels over tijdens een ontruiming, ook dan kunnen we u van dienst zijn.
Vintage and More doet aan in en verkoop 2de hands meubels.
Heeft u te koop waar wij interesse in hebben dan kunt u contact met on opnemen bvb via de mail adpebg@gmail.com handig is om meteen wat fotos mee te sturen eventueel met maat en de prijs die u ingedachte heeft. De goederen voor inkoop: niet al te beschadigd, schoon en heel. Omdat onze verkoop uit gaat naar vintage, retro landelijk, of brocante kopen niet in.: meubels van glas en metaal.
ANTIEX.NL No.1 in tweedehands en curiosa tweedehands meubels, curiosa, boeken, inkoop en verkoop. ANTIEX.NL No. 1 in tweedehands en curiosa tweedehands meubels, curiosa, boeken, inkoop en verkoop. Pla
huisontruimingen na overlijden. inkoop horeca meubels. inkoop archiefkasten en ontruiming kantoren. inkoop typemachines in partijtjes. inkoop rookstoelen in partijtjes. wilt u ook meehelpen om onze school te steunen in Tanji, Gambia, op dit moment zitten er 710 leerlingen op de school gebouwd in begin 2000, klik hier.
Inkoop Verkoop De Ammerzoder.
Verder is het ook prettig dat wij bij aankoop van uw meubels contant betalen! Wij zijn ook gespecialiseerd in het opkopen van restpartijen, showroom meubels en b-keus meubels bij groothandels en andere bedrijven. Verder staan wij ook klaar bij faillissementen.
Inkoop design meubels De Machinekamer.
Inkoop van vintage design meubels. De Machinekamer is altijd op zoek naar mooie en bijzondere meubels. De Machinekamer is het adres voor je design meubels uit de jaren 30 tot en met 80. Ben je niet zeker van welke ontwerper het is, wij kijken ook graag naar die bijzondere meubels.
Inkoop vintage / retro meubels Gebroeders van Duijn.
Zoeken naar: Zoeken. Webshop vintage meubels. Inkoop vintage / retro meubels. Restauratie van vintage en midcentury meubels. voorwaarden koop retourneren. 000, 0 artikelen. Home / Inkoop vintage / retro meubels. Inkoop vintage / retro meubels. Natuurlijk kopen wij ook meubels in!
Goemans Meubelen Meubels Boxmeer Venray.
Bezoek onze winkel. Wat u bij ons kunt vinden Een complete collectie van bijzondere meubels gecombineerd met woonaccessoires voor een unieke woninginrichting. Als u op zoek bent naar antieke en tweedehandse producten dan bent u bij ons aan het goede adres. U vindt ons in de karakteristieke boerderij t Binnenhof te Maashees. Midden in het dorp op korte rijafstand van Venray en Boxmeer. We nodigen u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom met unieke meubelen, tuin en woonaccessoires. De koffie staat klaar. Ook gebeurt het steeds vaker dat onze klanten op afstand bij ons kopen. Dit kan via het contactformulier op deze website of door contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Wij verschepen ook internationaal; bijna alles is mogelijk! Verkoop en inkoop.
Inkoop van gebruikte goederen Boedelhuis Leiden.
Oude vest 175. Inkoop gebruikte goederen. Boedelhuis Leiden doet ook aan inkoop verkoop van gebruikte goederen inboedels meubels huisraad antiek witgoed serviesgoed schilderijen curiosa sieraden zilver boeken etc. Het boedelhuis komt na overleg altijd vrijblijvend langs om de goederen te bekijken.
Opkoper inboedel Seniorenhulp Nederland.
U zult dan ook keuzes moeten maken en moeten bepalen welke spullen u achterlaat in uw oude woning. Seniorenhulp Nederland helpt u bij het leegruimen van de woning en ontzorgt u op verschillende vlakken, van het verhuizen van meubels en decoratie tot het vinden van een nieuwe plek voor uw spullen.
inkoop niet nieuw design.
Home Contact Inkoop. Wij zijn altijd op zoek naar mooie gebruikte design meubelen en verlichting! We kopen graag 2 e hands items van Artifort, Gispen, Pastoe, Spectrum, Vitra, Herman Miller, Raak, Thonet., Louis Poulsen, Anvia, Jieldé, Fristho, Fritz Hansen, Tecno, Martinelli, Cassina, Artek, Knoll, Kold Christensen., Stoelen en banken kunnen door ons gestoffeerd worden, de staat van de bekleding is dus niet belangrijk. We willen graag van u een email ontvangen info@nietnieuwdesign.nl met een aantal fotos van wat u wilt verkopen, een indicatie van de staat en wat u er minimaal voor wilt ontvangen. Na 1 e indruk en beoordeling kunnen we uiteraard ook bij u langs komen. Ter plekke aanbieden in Tynaarlo mag ook, meerdere items graag op afspraak, liever niet op zaterdag. We kunnen uw meubels of lampen inkopen maar we kunnen ze ook voor u in consignatie verkopen.
Opkoper van inboedels meubels. Ervaringen Reviews.
Opkoper.nu is het beste adres in de randstad voor inkoop/opkopen van meubels, inboedels, restanten, verzamelingen, boeken, complete inboedels, tevens kunt u bij ons terecht voor het compleet bezemschoon laten ontruimen van uw inboedel, huisontruimingen na overlijden etc. Opkoper.nu heeft ervaring met het opkopen van meubels sinds 1994, en u kunt rekenen op de beste service, en een eerlijke prijs gebaseerd op de huidige marktwaarde!

Contacteer ons