Zoeken naar inkoop tweedehands meubels

 
inkoop tweedehands meubels
 
Kopen en Verkopen De Westfriese Beurs.
Ook hebben we tweedehands bankstellen en andere gebruikte meubels, fietsen, witgoed en gereedschappen. Verbaas u over het ruime assortiment van restanten en partijen zeer scherp geprijsde nieuwe en gebruikte artikelen. Verkoopt u gebruikte meubelen bij de Westfriese Beurs, dan levert u dat tot 60% procent van de opbrengst op.
Classica inkoop van nieuwe en gebruikte meubelen.
Ons bedrijf heeft de beschikking over 3 bedrijfswagens en andere hulpmiddelen om de inkoop van uw meubelen goed te kunnen verzorgen. Tevens telt ons bedrijf heden ten dage in totaal 7 werknemers die allen gespecialiseerd zijn op hun eigen gebied.
INBOEDEL OPKOPER BIEDT U CONTANT GELD VOOR UW MEUBELS.
Soms ook met een verhuislift om Inboedel inkoper Rotterdam te ondersteunen bij woningen op de 234, of 5 etage. INBOEDEL OPKOPER UTRECHT, Studenten stad en dus ook veel tweedehands meubels die wij dagelijks op kopen van ex studenten die weer groter willen wonen en spullen weg doen. Wij komen ook gratis taxeren aan de deur en geven u tips en adviezen voor uw waardevolle inboedel. Inboedel Opkoper geeft u vaak ook al telefonisch een prijsindicatie voor het te ontruimen woning of bedrijfspand minus inkoop.
Boedelcentrumxl-de kringloop Plus winkel.
In onze mooie Kringloop PLUS Winkel vindt u alles voor in en om het huis. meubels, slaapkamers, witgoed, elektrische apparaten, speelgoed, kleding, boeken, doe het zelf, huishoudelijke artikelen etc. Dagelijks wisselt ons assortiment. In een nieuw en energiezuinig pand presenteren we leuke, originele, unieke tweedehands goederen. Voor elk wat wils en voor ieder budget! Een winkel om prettig te snuffelen, inspiratie op te doen en om te vinden wat je zoekt. De Plus van Kringloop Plus Winkel staat ook voor inkoop van mooie, bijzondere, jonge of antieke meubelen/goederen.
inkoop niet nieuw design.
Home Contact Inkoop. Wij zijn altijd op zoek naar mooie gebruikte design meubelen en verlichting! We kopen graag 2 e hands items van Artifort, Gispen, Pastoe, Spectrum, Vitra, Herman Miller, Raak, Thonet., Louis Poulsen, Anvia, Jieldé, Fristho, Fritz Hansen, Tecno, Martinelli, Cassina, Artek, Knoll, Kold Christensen., Stoelen en banken kunnen door ons gestoffeerd worden, de staat van de bekleding is dus niet belangrijk. We willen graag van u een email ontvangen info@nietnieuwdesign.nl met een aantal fotos van wat u wilt verkopen, een indicatie van de staat en wat u er minimaal voor wilt ontvangen. Na 1 e indruk en beoordeling kunnen we uiteraard ook bij u langs komen. Ter plekke aanbieden in Tynaarlo mag ook, meerdere items graag op afspraak, liever niet op zaterdag. We kunnen uw meubels of lampen inkopen maar we kunnen ze ook voor u in consignatie verkopen.
ANTIEX.NL No.1 in tweedehands en curiosa tweedehands meubels, curiosa, boeken, inkoop en verkoop. ANTIEX.NL No. 1 in tweedehands en curiosa tweedehands meubels, curiosa, boeken, inkoop en verkoop. Pla
huisontruimingen na overlijden. inkoop horeca meubels. inkoop archiefkasten en ontruiming kantoren. inkoop typemachines in partijtjes. inkoop rookstoelen in partijtjes. wilt u ook meehelpen om onze school te steunen in Tanji, Gambia, op dit moment zitten er 710 leerlingen op de school gebouwd in begin 2000, klik hier. in april 2017 zal ik de aansluitkosten betalen voor elektriciteit op de school, inclusief een aantal palen om de draden naar de school te krijgen, zodat in de toekomst er licht is en stroom voor eventuele computers etc. Welkom op onze site., leuk dat u ons heeft gevonden. velen gingen u voor en bezochten reeds de winkel., of wellicht heeft u een folder gehad tijdens een bezoek aan één aan onze magazijnen. tweedehands is ons leven, begonnen op 1-1-1994, 1994?
Opkoper gebruikte meubels Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Opkoper gebruikte meubels. Telefoonnummer van Opkoper gebruikte meubels nodig? Bel nu informatienummer 090, p/m. Wat zoek u? Opkoper gebruikte meubels. Opkoper gebruikte meubels resultaten 1 20 getoond van 379. Bent u bedrijfseigenaar? Vul gratis uw gegevens aan. Peerke Gebruikte Meubels.
Inkoop Verkoop De Ammerzoder.
Wat verkopen wij? Wanneer u toe bent aan een nieuw interieur, kunt u bij ons terecht voor zowel tweedehands als nieuwe meubels. Wij zijn gespecialiseerd in Engelse Chesterfield bankstellen en klassieke schapenleren meubels. Deze zijn allen zo goed als nieuw!
Home D'n' Huisraad.
Wij zijn gespecialiseerd in.: van mooie gebruikte meubelen. Op deze site vind u een groot aantal foto's' van meubelen die in de verkoop aanwezig zijn. Dit is echter niet alles, in onze showroom vind u nog veel meer. Er is dagelijks nieuwe aanvoer.
Goemans Meubelen Meubels Boxmeer Venray.
Wat u bij ons kunt vinden. Een complete collectie van bijzondere meubels gecombineerd met woonaccessoires voor een unieke woninginrichting. Als u op zoek bent naar antieke en tweedehandse producten dan bent u bij ons aan het goede adres. U vindt ons in de karakteristieke boerderij t Binnenhof te Maashees. Midden in het dorp op korte rijafstand van Venray en Boxmeer. We nodigen u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom met unieke meubelen, tuin en woonaccessoires. De koffie staat klaar. Ook gebeurt het steeds vaker dat onze klanten op afstand bij ons kopen. Dit kan via het contactformulier op deze website of door contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Wij verschepen ook internationaal; bijna alles is mogelijk! Verkoop en inkoop.
Franstweedehands.nl.
Op de 2e verdieping vind een ruim assortiment aan meubels, bedden, boeken, lps, cds, gordijnen, schoenen en kleding is te vinden bij Frans 2de Hands. Kringloopwinkel Frans 2de Hands heeft van antiek tot modern en voor jong en oud! Dus Frans 2de Hands heeft voor ieder wat wils tegen betaalbare prijzen!
Welkom bij Double DucksDouble Ducks Antiek, Inboedel inkoop, opkoop opruiming.
Inboedel Inkoop Opruiming. Welkom bij Double Ducks. Op zoek naar net iets anders, dan ben je bij ons op het goede adres. We verkopen antiek en de net iets andere nieuwe meubels en woningdecoratie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het veegschoon opleveren van woningen.

Contacteer ons