Zoeken naar antiek opkopers brabant

 
antiek opkopers brabant
 
Antiek opkoper Wilt u uw antiek verkopen?
Wij zijn al ruim 45 jaar antiek opkoper specialist. Ten alle tijden is Heineman Antiek bereidt tot opkoop van een waardevol stuk antiek of kunst. Heineman Antiek opkoper van antiek en kunst. Naast Engels antiek is Heineman Antiek tevens opkoper van afzonderlijke stukken en volledige inboedels van de volgende kunst en antieke objecten ouder dan 100 jaar. Kom langs of stuur een foto! Indien u een afzonderlijke antieke of kunst object of een volledige inboedel wilt verkopen vragen we u ons enkele fotos te sturen van alle objecten samen met uw adres en telefoongegevens.
Antiekwinkel in Eindhoven antiekwinkel-info.nl.
Dé webshop en winkel voor Vintage Art-Deco en Industriële woonproducten! Met liefde voor design hergebruik en kwaliteit. Double Ducks Antiek Curiosa Eindhoven. Winkel met zeer breed assortiment betaalbaar antiek en veel curiosa/grootmoederstijd. Tevens gespecialiseerd in inboedel inkoop en opruiming. Berry Swinkels Antiek Eindhoven. Antiekwinkel met Nederlands-Engels-en Frans antiek. Zowel meubelen als kleingoed zoals kroonluchters spiegels karaffen kandelaars enalle andere soorten kleingoed. Kroonluchter Galerie is gevestigd aan de rand van Eindhoven en gespecialiseerd in de verkoop van oude antieke kroonluchters en antieke spiegels. Antiekgroothandel Goede Oude Tijd Eindhoven. Meer dan 30 jaar een begrip in de ANTIEKBRANCE Kom vrijblijvend aande koffie staat klaar!
Antieke meubels verkopen? Wij kopen graag uw antieke meubelstukken! Bel of mail geheel vrijblijvend.
Alles wat wij verkopen wordt in ons eigen atelier achter de winkel vakkundig gerestaureerd. Voor de inkoop hebben wij onze vaste adressen maar wij zijn altijd geïnteresseerd in uw overtollig antiek. Misschien heeft u een stuk dat u niet meer kunt plaatsen door verhuizing of heeft u een erfstuk gekregen dat absoluut niet bij uw inrichting past. U kunt hiervoor telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij garanderen u dat dit zeer discreet door ons behandeld wordt. U bent altijd welkom bij een bezoek aan onze winkel niet alleen voor aan of verkoop maar ook als u gewoon nieuwsgierig bent. Binnenstappen geeft bij ons geen verplichtingen. Wij staan alom bekend om ons goede advies de service die wij leveren maar zeker om onze kwaliteit.
ANTIEK ROOSENDAAL.
Dinsdag t/m Zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur of op afspraak. Antiek Roosendaal al 40 jaar een vertrouwd adres.
Antiek Center Brabant.
Onze jarenlange contacten met handelaren gespecialiseerd in antiek en opkopers van inboedels zorgen er altijd weer voor dat we de mogelijkheid hebben om een grote verscheidenheid aan bijzondere en soms ook zeldzame en unieke objecten aan te kunnen bieden. Ook als u iets specifieks zoekt laat het ons weten. Wij zien u graag terug in onze webshop.
Vind inkoop antiek op Marktplaats.nl.
De platen zijn van. Marty's antiek brocante en inkoop Meijersweg 9a Hengelo. Marty's antiek inkoop en verkoop van antiek en kunst. Wij zijn geen gewone winkel marty's antiek is een belevenis. U vindt ons aan de meijersweg 9a te hengelo tegenover de theresiakerk en bijna naast de broodbode in het gezellige steegje. Wij hebben een zeer ruime en gratis parkeergelegenheid. ABC Breda inkoop van massief zilveren schalen. Welkom bij www.abc-goud.nl abc goud in breda is gespecialiseerd in inkoop goud / platina / zilver tegen de beste prijs in de regio.
Karel Greven Inkoop antiekInkoop oude kunstInkoop design inkoop inboedels.
1200 uur 1700 uur. Inkoop antiekInkoop oude kunstInkoop design inkoop inboedels. Inkoop zilver inkoop antiek zilver inkoop inboedel compleet oud of antiek inkoop chinees inkoop curiosa inkoop oud speelgoed inkoop antiek porselein inkoop glas en kristal inkoop alle rariteiten. ik koop graag van u als partiuculier en ben geïnteresseerd in antiek-kunst design inboedels. Inkoop antiek per stuk inkoop design per stuk of inkoop oude kunst per stuk. Inkoop inboedel of inkoop inboedels compleet. Huis leeg ruimen totaal vertrouwd en voor u zonder zorgen. Inkoop Antiek en inkoop inboedels antiek-oud of design.
Welkom bij Double DucksDouble Ducks Antiek Inboedel inkoop opkoop opruiming.
Antiek curiosa design retro. Wij kopen voornamelijk in van particulieren en hebben hierdoor een zeer uiteenlopend en vaak wisselend assortiment. Naast de inkoop/opkoop van inboedels zijn wij gespecialiseerd in het veegschoon opleveren van woningen. Wij kopen allerlei soorten inboedels en zorgen ervoor dat de woning vakkundig discreet en volledig leeg wordt opgeleverd. Een klein gedeelte van ons assortiment kunt u via onze website bekijken en kopen.

Contacteer ons