Resultaten voor antiquairs opkopers

 
antiquairs opkopers
 
Fred Wiersema: Erkend Taxateur in Kunst Antiek.
Fred Wiersema wordt door particulieren, notarissen en verzekeraars uit het hele land geraadpleegd om de waarde van kunst en antieke voorwerpen te beoordelen. Daarnaast draagt hij zijn passie uit als n van de vaste huistaxateurs van het populaire kunst en antiek taxatieprogramma Schatgraven bij TV Gelderland.
Inkoop Verkoop van Antiek Vintage Van Nie Antiquairs.
Indien u een inboedel te verkopen heeft of U overweegt om hoogwaardig antiek of kunstwerk, een antiek meubel te verkopen, raadpleeg ons. Van Nie Antiquairs is ten alle tijde bereid tot aankoop van een stuk kunst wat in de collectie past en discretie staat bij ons voorop.
Kuipers Kunst en Antiek Inkoop Verkoop Taxatie Delden, Twente.
Voor vrijkaarten kunt u contact met mij opnemen! Een gezellige kunst en antiekbeurs van hoge kwaliteit. u w antiquair.: Als u bij ons geweest bent, is het meer dan de moeite waard om nog een prachtige wandeling te maken op landgoed Twickel.
Gerritz antiek Wijchen Nijmegen Gelderland.
Brengt u eens een bezoek aan onze winkel om uw wensen neer te leggen. Onze winkel heeft de uitstraling die past bij de stijl van ons assortiment. Of het nu gaat om curiosa of juist klassieke / antieke inboedels, Gerritz antiek heeft een inrichting voor iedere beurs.
Overzicht Antiquairs DeAntieksite.nl.
4201 HJ, Gorinchem. Groot aanbod van meubels van topkwaliteit uit de 18e en 19e eeuw. Meubelstijlen Louis Quinze, Lo. Bekijk alle 32 artikelen. Van de Ven Antiquairs. meubelen en vroege kunst. Bekijk alle 222 artikelen. Van Dortmont Van Huizen Antiek.
OnsWinkeltje.
Wij kennen de beste mogelijkheden voor restauratie van uw antiek. Neem contact met ons op. Voor inkoop van antiek en curiosa van voor 1940 bieden wij u de hoogste prijs! Als het gaat om interieurverzorging is Ons Winkeltje het juiste adres.
Antiekhuis Nick Toma.
De antiekzaak is 500 m2 groot met een bijzondere collectie antieke meubelen en mooi klein antiek. Wij beschikken over een professionele restauratiewerkplaats en wij maken o.a tafels op maat. Tevens taxeren wij antiek in de zaak of bij u thuis.
Karel Greven Inkoop antiekInkoop, oude kunstInkoop, design, inkoop inboedels.
Inkoop zilver houd bij mij in dat ik graag inkoop zilver kandelaars, inkoop zilver bestek compleet of per onderdeel, inkoop zilver tafelstukken. zoals zilver manden, oa brood en bonbon mandjes, zilver zout-peper, inkoop zilver munten, inkoop zilver-goud bijbels enz enz.
Welkom bij Double DucksDouble Ducks Antiek, Inboedel inkoop, opkoop opruiming.
Antiek kopen wij voornamelijk in van particulieren en hierdoor hebben we een zeer uiteenlopend en vaak wisselend assortiment. De door ons aangeboden nieuwe meubels zijn veelal geïmporteerd uit het buitenland en zijn daardoor vaak afwijkend van de meubels op de Woonboulevards.
Jansen Antiek Antieke bureaus, kasten en veel meer!
Hebt u zelf meubelen die u wilt verkopen of moet u een woning leegruimen en ziet u het zelf niet zitten dan kunt u ook met Jansen en Jansen antiek contact opnemen om te overleggen of er een mogelijkheid is wat het ontruimen betreft, we werken discreet en zullen persoonlijke spullen altijd met zorg behandelen.
Hendriks Antiek Stramproy shoppen naar antieke meubels kasten: Home.
Antiek en curiosa gaan immers samen. Al gauw komen we een van de eigenaars tegen, de heer Huub Hendriks, die belast is met de dagelijkse leiding van het bedrijf. Als taxateur en antiquair weet hij precies wat de actuele waarde is.
Antiekhallen Wolters Aankoop verkoop van antiek in Maastricht.
Rond 1893 trok overgrootvader Wolters met paard en wagen rond en begon een handel in het restaureren, opkopen en verkopen van meubels. Kort na 1900 opende hij zijn eerste winkel in Maastricht en Wolters Meubels en Antiek was een feit.

Contacteer ons