Op zoek naar antiquairs opkopers?

 
antiquairs opkopers
 
Karel Greven Inkoop antiekInkoop, oude kunstInkoop, design, inkoop inboedels.
Inkoop zilver houd bij mij in dat ik graag inkoop zilver kandelaars, inkoop zilver bestek compleet of per onderdeel, inkoop zilver tafelstukken. zoals zilver manden, oa brood en bonbon mandjes, zilver zout-peper, inkoop zilver munten, inkoop zilver-goud bijbels enz enz.
Kuipers Kunst en Antiek Inkoop Verkoop Taxatie Delden, Twente.
Ondanks het schitterende weer waren er duizenden liefhebbers en verzamelaars in het nieuwe beursgebouw de Breepark te vinden. u w antiquair.: Als u bij ons geweest bent, is het meer dan de moeite waard om nog een prachtige wandeling te maken op landgoed Twickel.
Overzicht Antiquairs DeAntieksite.nl.
4201 HJ, Gorinchem. Groot aanbod van meubels van topkwaliteit uit de 18e en 19e eeuw. Meubelstijlen Louis Quinze, Lo. Bekijk alle 31 artikelen. Van de Ven Antiquairs. meubelen en vroege kunst. Bekijk alle 227 artikelen. Van Dortmont Van Huizen Antiek.
Vind inkoop antiek op Marktplaats.nl.
Inkoop van oud tin en soldeer tin oud tin foto 1 soldeer tin foto 2 betalen 7 per kilo soldeer tin 4 per kilo tin wordt gekeurd op sier tin lood tin zink betaling direct bij levering bekijk ook onze andere advertenties.
De Kling Inkoop en verkoop van kunst en antiek.
In die tijd groeide het idee om een eigen zaak te starten in antiek en om niet onbeslagen ten ijs te komen, zijn we in 1996 alvast begonnen met het volgen van thuisstudies om stijlen en tijdperken te kunnen onderscheiden.
Inkoop Verkoop van Antiek Vintage Van Nie Antiquairs.
Indien u een inboedel te verkopen heeft of U overweegt om hoogwaardig antiek of kunstwerk, een antiek meubel te verkopen, raadpleeg ons. Van Nie Antiquairs is ten alle tijde bereid tot aankoop van een stuk kunst wat in de collectie past en discretie staat bij ons voorop.
Inkoop en verkoop van antiek Antiekrestauratie en taxatie van antiek Kluen Antiek cv Leersum.
Ondanks de vele helpende handen zijn wij een eenmanszaak met alle beperkingen van dien: voorraad inkopen, afleveren, een taxatie aan huis. Als u zeker wil zijn dat ik zelf aanwezig ben en/of de winkel geopend is, belt u dan even van te voren?
Antiekhallen Wolters Aankoop verkoop van antiek in Maastricht.
Rond 1887 trok overgrootvader Wolters met paard en wagen rond en begon een handel in het restaureren, opkopen en verkopen van meubels. Kort na 1900 opende hij zijn eerste winkel in Maastricht en Wolters Meubels en Antiek was een feit.
Antiek opkoper Uw Antiek verkopen aan Heineman Antiek?
Ten alle tijden is Heineman Antiek bereidt tot opkoop van een waardevol stuk antiek of kunst. Heineman Antiek: opkoper van antiek en kunst. Naast Engels antiek is Heineman Antiek tevens opkoper van afzonderlijke stukken en volledige inboedels van de volgende kunst en antieke objecten ouder dan 100 jaar.:

We zijn altijd op zoek naar nieuwe stukken voor onze winkel in Den Haag. Als opkoper zijn we dan ook zeer geïnteresseerd in items die goed bij onze zaak passen. Heeft u enkele antieke meubels of een Chinees porselein dat u wilt verkopen?

Contacteer ons