Meer resultaten voor opkopers schilderijen

 
opkopers schilderijen
 

U vindt bij ons vele interessante goederen en we zijn ook zeer geïnteresseerd in het opkopen van antieke stukken. Kom eens langs of bel: 070 350 1023. In onze antiekwinkel vindt u een ruime collectie van schilderijen, meubels, porselein en zilver.
Overzicht Antiquairs DeAntieksite.nl.
West Vlaanderen, België. Aan en verkoop van antiek uit de 15e tot vroeg 19e eeuw: kandelaars, vijzels, tinnen schotels en kan. Antiek Anresto Antiquair Historische Bouwmaterialen. Leuken 14 18. Schilderijen, meudels, kasten, beelden, haarden, hekwerk, poorten, deuren, kachels, fornuis, schou.
De Kling Inkoop en verkoop van kunst en antiek.
In onze kunsthandel richten wij ons vooral op schilderijen en grafiek. Dat betekent overigens niet dat we geen beelden inkopen. De meeste beelden die we op dit moment in onze collectie hebben horen, wat ons betreft, meer thuis bij decoratie.
Schilderijen Kooistra Opkopers van schadegoederen uit Dokkum.
Schilderijen, soms beschadigd. 500300, per stuk, één, koop. Prijzentabel totaal aantal in partij: Aantal Kosten. Neem contact met ons op. Foto's' van het product. Kooistra Opkopers uit Dokkum. Opkopers van schadegoederen en restpartijen. Al meer dan 40 jaar. Kooistra Schadepartijen BV.
Koop Voorburgse Kunst Schilderijen van Aat van Nie en John Louis Torenbeek.
We hoeven er niet aan te verdienen, we zoeken liefhebbers die we een plezier doen met een relatief goedkoop werkje dat ze vervolgens koesteren bij hen aan de wand. We verkopen dan ook niet aan handelaren of opkopers. We willen dat het werk van Aat en John bij mensen beland die er echt van genieten.
Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw.
Contacteer ons 7 dagen op 7. Home Aankoop antiek Schilderijen. Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw. Aankoop van schilderijen van oude meesters. Hebt u een schilderij geërfd, dat helemaal niet past bij de stijl van uw interieur?
Wat zijn uw schatten op zolder waard? Recht en Geld Plusmagazine.be.
Algemeen kunnen we stellen dat de meeste schilderijen zeker van lokale kunstschilders, maar zelfs van vrij bekende namen zwaar aan waarde hebben ingeboet. Bijhouden of nu verkopen? Goede schilderijen zelfs van bekende namen halen geen topprijzen maar ze zijn nog wel verkoopbaar, prenten wat minder.
Antiekhandel Jan Rijsdijk Antiekhandel Jan Rijsdijk Dordrecht.
Ook in het assortiment is ook een ruime keuze Engels, Chinees porselein en Nederlands zilver, houtsnijwerken, en keramiek. Ook regelmatig aanvoer van schilderijen van bekende en minder bekende namen uit binnen en buitenland. IETS OF NIETSCH TAXATIE EN VEILING KUNSTRONDJE DORDT.
ANTIEK ROOSENDAAL.
In de zeer ruime showroom van 1200 m2, treft u een zeer uitgebreide collectie antieke meubelen zoals kasten, commodes, klokken, spiegels, lampen, eethoeken alsmede klein antiek aan. ANTIEK ROOSENDAAL is tevens het juiste adres voor.: in en verkoop van meubelen, verlichting, schilderijen en klokken.
Antique Tileshop.
Onze antiekzaak is al decennia lang gevestigd in de Nieuwe Spiegelstraat en is ondertussen een begrip binnen het Spiegelkwartier. Onze collectie bevat een uitgebreide verzameling van onder andere antieke oudhollandse tegels, Delftsblauw aardewerk, glas en kristalwerk, sieraden, tafelzilver, schilderwerken, bodemvondsten, antieke klokken, oude boeken en prenten, koperen en tinnen attributen, bronzen beelden, Aziatisch aardewerk, lampen en meer.
Kunstgalerie Arnold Taxaties Restauraties In en verkoop.
Als U het schilderij goed wilt onderhouden, is het belangrijk om ervoor te zorgen, dat Uw schilderij niet bloot staat aan een hoge luchtvochtigheid en grote temperatuurverschillen. Vocht is namelijk de grootste vijand van schilderijen. Het linnen doek, dat meestal als draagvlak dient voor schilderijen, gaat door vochtopname uitzetten en bij droging weer krimpen.
Kunsthandel Neo, inkoop van kunst, wij zijn op zoek naar uw schilderij.
2005 2018 Kunsthandel Neo. U bevindt zich hier: home kunst inkoop. Indien u u een kunstwerk wilt verkopen van limburgse kunstenaars kunt u contact opnemen of onze zaak bezoeken. Kunsthandel NEO Bakkerstraat 7a 6041 JP Roermond tel. 0475-332993 email: info@kunsthandelneo.nl.

Contacteer ons