Resultaten voor opkopers schilderijen

 
opkopers schilderijen
 
Kunsthandel Galerie R.G. van Driel-inkoop.
Heeft u een schilderij, aquarel of beeldhouwwerk van goede kwaliteit en van een gerenommeerde kunstenaar, dan ben ik bereid te onderzoeken of deze geschikt is om door mij te worden aangekocht. Heeft u een kunstwerk te koop, bezoek dan vrijblijvend mijn kunsthandel of stuur een e-mail inclusief foto's.
Kuipers Kunst en Antiek Inkoop Verkoop Taxatie Delden, Twente.
Kuipers Kunst en Antiek in Delden. Welkom op de website van Kuipers Kunst en Antiek; het adres voor inkoop en verkoop van antiek, 18e eeuwse meubelen, schilderijen, chinees porselein, zilver en antiek kristal. Kijk gerust rond voor een indruk van onze uitgebreide collectie.
Antiekhandel Jan Rijsdijk Antiekhandel Jan Rijsdijk Dordrecht.
Ook in het assortiment is ook een ruime keuze Engels, Chinees porselein en Nederlands zilver, houtsnijwerken, en keramiek. Ook regelmatig aanvoer van schilderijen van bekende en minder bekende namen uit binnen en buitenland. IETS OF NIETSCH TAXATIE EN VEILING KUNSTRONDJE DORDT.

U vindt bij ons vele interessante goederen en we zijn ook zeer geïnteresseerd in het opkopen van antieke stukken. Kom eens langs of bel: 070 350 1023. In onze antiekwinkel vindt u een ruime collectie van schilderijen, meubels, porselein en zilver.
Kunstgalerie Arnold Taxaties Restauraties In en verkoop.
Als U het schilderij goed wilt onderhouden, is het belangrijk om ervoor te zorgen, dat Uw schilderij niet bloot staat aan een hoge luchtvochtigheid en grote temperatuurverschillen. Vocht is namelijk de grootste vijand van schilderijen. Het linnen doek, dat meestal als draagvlak dient voor schilderijen, gaat door vochtopname uitzetten en bij droging weer krimpen.
Opkopen Inboedels.nl.
Meubels modern, klassiek, antiek, design schilderijen, boeken, zilver en goud. Maar bijvoorbeeld ook witgoed en kleding. Inboedels.nl taxeert de waarde van de goederen en doet een bod. Als u akkoord gaat met het bedrag, kan een datum worden afgesproken voor het ophalen van de spullen.
De Kling Inkoop en verkoop van kunst en antiek.
In onze kunsthandel richten wij ons vooral op schilderijen en grafiek. Dat betekent overigens niet dat we geen beelden inkopen. De meeste beelden die we op dit moment in onze collectie hebben horen, wat ons betreft, meer thuis bij decoratie.
Schilderijen schilderij kopen en verkopen.
De website voor schilderijen. Schilderijen schilderij verkopen, waarde inschatting van schilderij, hoeveel is mijn schilderij waard, schilderijen laten repareren, schilderij kopen, schilderij verkopen. SCHILDERIJEN ZOEKEN OP HET INTERNET. Schilderijenverkoop helpt u ook bij het zoeken naar schilderijen op het internet.
veiling schilderijen kunstveiling antieke schilderijen verkopen.
Wij geven een overzicht van tweedehands advertenties en antiekzoekertjes zoals antieke schilderijen, antieke kasten, antieke meubels, antiek porselein, antieke bronzen beelden, koper, antieke glazen en antiek kristallen vazen, kandelaars, Antiek verkopen, plaats gratis een zoekertje! opkopers schilderijen, opkopers antieke schilderijen, opkopers moderne schilderijen, opkopers gehele schilderijcollecties, opkopers zeldzame schilderijen.
Vind opkopers in Antiek en Kunst op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan opkopers. Opkoper gezocht voor 25 schilderijen. Wegens beeindiging van winkel ter overname aangeboden: 25 kleurrijke schilderijen de schilderijen zijn allemaal handgeschilderd met acrylverf op doek. Afmetingen en aantallen: 5 stuks 80 x 80 cm 5 stuks 100 x 100 cm 12 stuks 100 x 80 cm 1 stuk 100 x 120 cm 1 stuk 50 x 50 cm 1 struk 50 x 60 cm wij kunnen deze.
Schilderijen schilderij kopen en verkopen.
De website voor schilderijen. Schilderijen schilderij verkopen, waarde inschatting van schilderij, hoeveel is mijn schilderij waard, schilderijen laten repareren, schilderij kopen, schilderij verkopen. SCHILDERIJEN ZOEKEN OP HET INTERNET. Schilderijenverkoop helpt u ook bij het zoeken naar schilderijen op het internet.
Pandjeshuis Visser.
WIJ ZIJN VERHUIST NAAR DE PENNINGWEG 104 B TE ZAANDAM. Zoek een product zoek. Antiek en kunst. Antiek Glas en Kristal. Antiek Keramiek en Aardwerk. Gereedschap en Instrumenten. Koper en Brons. Tv's' en Audio. Wandborden en Tegels. Banken en Stoelen.

Contacteer ons